Welkom op de website!

Even voorstellen

Op 25 en 26 februari loopt Bart Groen met ons mee tijdens het spreekuur, dienst en visites. Hieronder stelt hij zichzelf even voor. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, laat het ons dan even weten.
Mijn nBartGroen (1)aam is Bart Groen, ben 29 jaar en in het LUMC in opleiding tot gynaecoloog. Ik zit nu aan het einde van mijn tweede jaar en heb de afgelopen jaren vooral ervaring opgedaan met de verloskunde. Omdat wij in het ziekenhuis soms wat (te)veel gefocusd zijn op alle medische zaken rondom de zwangerschap en bevalling, hebben we niet altijd even goed zicht op hoe het vervolgens thuis beleefd wordt. Daarom leek het mij goed om ook enkele dagen met een verloskundige mee te lopen uit de zogenaamde ‘eerstelijn’. Op die manier krijg ik hopelijk wat meer inzicht in hoe vrouwen het eventuele contact met het ziekenhuis hebben beleefd, zodat wij daar later beter op kunnen anticiperen.
Graag tot binnenkort!
Groeten,
Bart Groen