Welkom op de website!

Bevalling /
Spoedeisend

071 – 2001545

7 dagen per week
24 uur per dag

Download
hier onze folder

Samenwerking

leo_partnerlogoIn 2014 zijn 12 verloskundigen praktijken, (waaronder ook onze praktijk) uit de regio Leiden, de Duin- en Bollenstreek en Alphen aan den Rijn verenigd in een coöperatie van verloskundigen praktijken Leiden en omgeving genaamd LEO. LEO is begin 2012 opgericht.
Elke zwangere heeft recht op zorg van een verloskundige. De zwangere staat hierbij centraal in de verloskundige keten. Dit betekent dat we zoveel mogelijk de zorg afstemmen op de behoefte en wensen van de zwangere. De keuzevrijheid in locatie van bevallen én het leveren van kwalitatief goede zorg willen we zo dicht als mogelijk bij de zwangere houden volgens het principe: ‘wat er bij de verloskundige kán blijft bij de verloskundige, wat er bij de gynaecoloog móet loopt bij de gynaecoloog’.
Coöperatie verloskundige praktijken LEO werkt pro-actief aan samenwerking met collega’s in de verloskundige keten.

Wij werken nauw samen met kraamcentra, de jeugdgezondheidszorg, de ziekenhuizen (Geboortehuis Leiden of het Alrijne Leiderdorp) en huisartsen uit de regio.

Als je poliklinisch wilt bevallen kunt je kiezen uit het Alrijne ziekenhuis of het geboortehuis in het  LUMC. Als het ziekenhuis van jullie keuze vol ligt, wijken we uit naar het andere ziekenhuis.