Welkom op de website!

Bevalling /
Spoedeisend

071 – 2001545

7 dagen per week
24 uur per dag

Download
hier onze folder

Ongeveer zes weken na je bevalling ontvangen we je graag nog een keer op de praktijk om nog even na te praten. We proberen de afspraak bij diegene in te plannen die ook bij de bevalling geweest is. Ook al ben je in het ziekenhuis bevallen, maar hoef je van de gynaecoloog niet meer terug te komen, ben je van harte welkom!

Tijdens dit bezoek kijken we terug naar de bevalling, kraambed en de periode daarna. Hoe gaat het nu? Zijn er nog dingen die een rol spelen of waar jullie nu tegenaan lopen? Hoe is het lichamelijk en emotioneel herstel? Heb je je lijf weer een beetje terug? Functioneert je bekkenbodem weer naar behoren? Is het bloedverlies al gestopt? Hoe gaat het met voeden? Hoe is het met de genezing van de wond? Heb je al een besluit genomen over anticonceptie?

Ook bespreken we met je of er, naar aanleiding van je zwangerschap, bevalling en kraambed, adviezen zijn ten aanzien van een eventuele volgende zwangerschap.

Je mag bellen naar het telefonisch spreekuur om de afspraak in te plannen. We zien jou en de nieuwe wereldburger graag nog eens verschijnen op de Bloemistenlaan of in de Stevenshof!